Crema de branza de capra, este un produs natural, obtinut prin adaugarea unei culturi lactice in lapte, pentru o perioada de 48h.
Branza cremoasa din lapte de capra
Este obtinuta din lapte integral de capra, neomogenizat, pasteurizat la temperatura joasa, fermenți lactic, cheag, sare neiodata, verdeata, daca este cazul
Produs nestandardizat. Procentul de grasimea poate varia în funcție de grasimea fiecărui lot de lapte.
Crema de branza de capra se prezinta in doua variante, clasica sau cu verdeturi (ceapa, usturoi, marar)
A se păstra la frigider la temperatura 2C - 6C.
Dupa deschidere, se va consuma în 7 zile.
Ambalat la 200g, borcan de sticla
Branza cremoasa din lapte de capra
Este obtinuta din lapte integral de capra, neomogenizat, pasteurizat la temperatura joasa, fermenți lactic, cheag, sare neiodata, verdeata, daca este cazul
Produs nestandardizat. Procentul de grasimea poate varia în funcție de grasimea fiecărui lot de lapte.
Crema de branza de capra se prezinta in doua variante, clasica sau cu verdeturi (ceapa, usturoi, marar)
A se păstra la frigider la temperatura 2C - 6C.
Dupa deschidere, se va consuma în 7 zile.
Ambalat la 200g, borcan de sticla